Ons team

Over het team

Het team van kinderopvang Zonnepret zorgt er iedere dag voor dat de visie en kwaliteit in praktijk wordt gebracht. Kwaliteit staat bovenaan en onze pedagogisch medewerkers, leidinggevende en de eigenaar bewaken deze kwaliteit dan ook. Wij streven ernaar om niet meer dan 3 vaste gezichten per kinderdagverblijf in te zetten (stagiaires en invallers uitgezonderd). Op deze wijze kunnen de kinderen zich goed hechten en blijft de continuïteit gehandhaafd. 

Onze pedagogisch medewerkers hebben goede interactievaardigheden, waardoor ze zien wat kinderen nodig hebben en daar adequeaat op kunnen reageren. De autonomie van uw kind respecteren ze en stellen grenzen waar dat nodig is. Ze stimuleren de ontwikkeling van de kinderen en begeleiden hen in hun sociale omgang met andere kinderen en met henzelf.

Kennis maken of rondleiding?

Wilt u meer informatie of een rondleiding op de kinderopvang, dan kunt u via onderstaand formulier een gratis rondleiding aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken.