Oudercomissie

Oudercomissie

In de Wet Kinderopvang is het adviesrecht van ouders geregeld vanuit het idee dat de ouders inspraak moeten hebben op een aantal fundamentele punten die voor ouders en kinderen van belang zijn. Kinderopvang Zonnepret heeft de samenwerking met ouders hoog in het vaandel staan en staat volledig achter deze samenwerking.  Iedere ouder waarvan het kind op het kinderdagverblijf zit kan zich voor de commissie kandidaat stellen.

Bij Kinderopvang Zonnepret hebben we een ideeënbox staan op alle locaties. Hier kunnen ouders hun tips en tops in gooien. Deze worden  besproken in de oudercommissie en weer teruggekoppeld in de nieuwsbrief. Indien u meer behoefte heeft aan persoonlijk contact, kunt u altijd een afspraak met de leiding maken.

Even voorstellen

Penningmeester
Ik ben Wendy, 30 jaar. Wij zijn een gezin van 4, papa mama en 2 kids. Beide kinderen gaan naar Kinderdagverblijf Zonnepret. Zij hebben het hier erg naar hun zin en komen altijd blij weer thuis. Ik vind het belangrijk dat ik daar een bijdrage aan kan leveren door met andere ouders te brainstormen over wat er anders of beter kan maar vooral ook wat er goed gaat. Alles wat ze in hun eerste vier jaar van hun leven leren en meekrijgen vormt toch hun basis.
Ik ben naast moeder ook psycholoog en heb een eigen bedrijf waar ik mensen help met rijangst.
 
 
20160825_055732
Secretaris
Mijn naam is Shamim, moeder van een vierjarige jongen. Mijn zoon gaat met volle plezier vier dagen naar de BSO van Zonnepret. Hij vindt het erg leuk om daar met  vriendinnetjes en vriendjes te spelen.
Als moeder vind ik dat ieder kind bijzonder en wijs is. Het is dus onze taak als ouders de juiste zorg, liefde en aandacht aan de kinderen te geven. Dit is nodig voor de verdere ontwikkeling. 
Daarom heb ik me als lid van de oudercommissie opgegeven omdat ik het belangrijk vind om bij de ontwikkeling van kinderen (die opgevangen worden door zonnepret) betrokken te zijn. Daarnaast denk ik graag mee over het beleid van zonnepret. 
Ik ben geëerd om mijn bijdrage aan de team van zonnepret te leveren.