BSO Opvang bovenbouw

Buitenschoolse opvang (BSO)

De BSO bovenbouw van Kinderopvang Zonnepret is een buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar oud. Rond schooltijd kunnen ze vijf dagen per week opgevangen worden. Op de BSO werken we met horizontale groepen. Kinderopvang Zonnepret streeft ernaar alle kinderen hier een fijne tijd bieden en daarom komen wij zoveel mogelijk aan deze wensen tegemoet.

Onze BSO-locatie is gevestigd aan de Distelweg 42 in Almere. Onze ruimte is gezellig ingericht en biedt opvangmogelijkheden aan twintig kinderen.

Op onze locatie bieden we voorschoolse (VSO), tussenschoolse (TSO) en naschoolse (NSO) opvang, opvang op studiedagen en vakantieopvang. Ouders nemen de opvang contractueel bij ons af.  Afname kan vanaf één dag per week.

Ook bestaat de mogelijkheid om incidenteel opvang af te nemen.

Dit kan in de volgende gevallen:

  1. De school heeft een continu rooster en is vanaf twaalf uur uit.
  2. U heeft incidenteel voorschoolse opvang nodig. (Dit is meestal mogelijk, indien de personeels,- en kindbezetting het toelaat ).
  3. U heeft incidenteel een extra dag nodig op de naschoolse opvang. 
    (Dit kan alleen als de personeels,- en kindbezetting het toelaat).

Vakantie opvang

In de vakanties organiseren wij voor de kinderen leuke activiteiten. De opvang is dan geopend voor kinderen die contractueel vakantieopvang afnemen.

Kinderen die incidenteel gebruik willen maken van vakantieopvang zijn ook van harte welkom. Incidenteel opvang afnemen in de vakantieperiode is alleen mogelijk, indien de personeels,- en kindbezetting dit toelaat.  U kunt hier navraag doen bij de administratie.

Tijdens de vakantieopvang werken wij met thema’s. Voor de vakantie bereiden de medewerkers de thema’s voor, de kinderen worden hier nauw bij betrokken. Zo gaat het thema leven voor ze en is het in de vakantie extra leuk om de activiteiten uit te voeren.

Wij gaan ook op stap met de kinderen. Parken, kinderspeelplaatsen en activiteiten van welzijnscentrum De Schoor worden door ons goed bezocht.

Ook kinderen die geen vakantieopvang afnemen worden uitgenodigd om deel te nemen aan bijvoorbeeld de Halloweenviering in de herfstvakantie.

Wij zijn alle vakantieweken geopend, met uitzondering van de week tussen kerst en oud & nieuw. Ook op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

 

Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar